آشنایی با رنگ پلاستیک سقف و ساختمانی

فهرست مطالب

رنگ های پلاستیک از جمله رنگ های ساختمانی به حساب می آید. آشنایی با رنگ پلاستیک بسیار کاربردی است. این نوع از رنگ ها از دسته رنگ های مصنوعی هستند. استفاده از رنگ های پلاستیک بسیار بستگی به کیفیت و مرغوبیت آن ها دارد. برای خرید رنگ چوب در مشهد و همچنین خرید رنگ اشن در مشهد می توانید به فروشگاه رنگ ربانی مراجعه کنید. در این فروشگاه انواع و اقسام رنگ ها با بهترین کیفیت عرضه می شود. زیبایی رنگ های ساختمانی در ظاهر ساختمان باعث شده تا استفاده از آن ها رو به گسترش باشد. به همین دلیل باید از نقش بی بدیل آن ها در زیبایی ساختمان غافل نشد.

رنگ های ساختمانی مختلفی در بازار البته وجود دارد. در میان این رنگ ها ویژگی های برجسته رنگ های پلاستیکی باعث می شود تا از سایرین متمایز شود. لذا برای اینکه بیشتر این نوع از رنگ ها را بشناسیم باید ویژگی ها و برتری های آن ها را بدانیم. در مقاله راهنمایی برای خرید انواع رنگ های ساختمانی در خصوص انواع این رنگ ها و توضیح در خصوص آن ها پرداختیم. همچنین در مقاله تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک هم در خصوص تفاوت مهم این دو رنگ اشاره کردیم. اما در ادامه این مطلب تلاش داریم اطلاعات مفید بیشتری در خصوص رنگ های پلاستیک برای شما ارائه دهیم. لذا اگر قصد خرید و استفاده از رنگ های پلاستیک دارید با ما در ادامه همراه باشید.

rangrabbani
رنگ ساختمانی

آشنایی با رنگ پلاستیک

همانطور که در بالاتر نیز توضیح دادیم رنگ های پلاستیک از نوع رنگ های مصنوعی و پس از آن از دسته رنگ های ساختمانی به حساب می آید. برای خرید این دسته از رنگ ها ابتدای امر باید آشنایی با رنگ پلاستیک داشته باشیم. رنگ های پلاستیک از جمله مشهورترین و قدیمی ترین رنگ های ساختمانی به حساب می آیند. مزیت های این رنگ ها عاملی است که باعث استفاده فراوان از آن ها در پروژه های مختلف ساختمانی می شود. رنگ های پلاستیک را می توانید از فروشگاه های معتبر رنگ فروشی همچون رنگ ربانی تهیه کنید.

رنگ های پلاستیک رنگ هایی بدون بو هستند. این نوع از رنگ ها دارای حلال ها و پایه های آبی هستند. درست برخلاف رنگ های روغنی که پایه هایی نفتی دارند. لذا در این مورد دوست دار محیط زیست هم به حساب می آیند. از طرفی این ویژگی آن ها باعث می شود برای سلامتی بدن انسان هم مفید باشند. بدون بو بودن رنگ های پلاستیکی دقیقا به همین دلیل است. از دیگر مزایای رنگ های پلاستیکی قیمت مناسب و ارزان آن ها است. در حقیقت به نسبت رنگ های دیگر ساختمانی همچون رنگ های روغنی یا رنگ های نانو ارزان تر هستند.

البته معایب مختلفی هم این نوع از رنگ ها دارند. پس از آشنایی با رنگ پلاستیک دیگر نمی توانیم بگوییم که به طور کامل دارای منفعت و مزیت هستند. معایبی از جمله اینکه به راحتی کثیف می شوند. کثیف شدن رنگ های پلاستیکی خود در بلند مدت باعث می شود که برای آن بخش از دیوار دوباره هزینه رنگ آمیزی ایجاد شود. همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که رنگ های پلاستیکی ماندگاری کمتری هم دارند. این عامل و همچنین زود کثیف شدن آن ها همگی باعث می شود که هزینه های اضافی برای افراد ایجاد شود.

کاربرد رنگ های پلاستیک

رنگ های پلاستیک را با نام رنگ های ساختمانی می شناسیم. به همین علت تنها کاربردی که از آن ها به ذهنمان ممکن است خطور کند، رنگ آمیزی ساختمان باشد. این کاملا درست است. اما سوالی که می تواند مطرح شود این است که دقیقا برای کجای ساختمان؟ در پاسخ می توان گفت دیوار های ساختمان که البته این پاسخ هم درست است. شما می توانید تمام وجوه دیواری ساختمان خود را رنگ کنید. اما باید در این بین بگوییم که رنگ های پلاستیکی برای رنگ آمیزی سقف ساختمان از همه پرکاربرد تر هستند.

سقف ساختمان به راحتی سایر وجه های دیوار یک ساختمان کثیف نمی شوند. از طرفی هم به اندازه آن وجوه قابل دیدن نیستند. لذا برای اینکه در هزینه های رنگ آمیزی خود صرفه جویی کنیم می توانیم سقف ساختمان خود را با رنگ پلاستیکی رنگ آمیزی کنیم. در کنار سقف های ساختمان مناطقی مانند داخل کمد دیواری هم می تواند نواحی مناسبی برای رنگ آمیزی باشد. داخل کمد دیواری ها هم به اندازه سقف ساختمان در دید افراد نیست. لذا می توان آن نواحی را هم با رنگ پلاستیکی رنگ آمیزی کرد.

انواع این رنگ ها

رنگ های پلاستیکی هم به مانند خیلی از رنگ های دیگر متنوع و مختلفند. به همین علت باید برای استفاده از این نوع رنگ ها در خصوص انواع آن ها اطلاعات لازمی را به دست آوریم. آشنایی با رنگ پلاستیک در واقع آشنایی با انواع مختلف این رنگ است. برحسب شرایط و ویژگی هایی که پروژه رنگ آمیزی شما دارد می توانید با شناخت لازم در خصوص آن ها بهترین انتخاب ممکن را انجام دهید. پس شناحت انواع رنگ های پلاستیک کار بسیار مهم و درستی است. انواع رنگ های پلاستیک به شرح ذیل هستند:

  • رنگ تمام پلاستیک 
  • رنگ نیمه پلاستیک 

تمام پلاستیک

رنگ های تمام پلاستیک به لحاظ اینکه قابل شستشو هستند. به لحاظ کیفیت رنگ های تمام پلاستیک مشابه رنگ های اکریلیک هستند. این رنگ ها در مقایسه با رنگ های نیمه پلاستیک مقاومت بیشتری دارند. اما در بهترین حالت هم بهترین نوع رنگ های پلاستیک در مقابل رطوبت به طور کامل مقاوم نیست. این نکته را نیز باید ذکر کنیم که رنگ های تمام پلاستیک به نسبت رنگ های نیمه پلاستیک کمتر در بازار یافت می شوند.

آشنایی با رنگ پلاستیک
نقاشی ساختمان

نیمه پلاستیک

برای آشنایی با رنگ پلاستیک باید رنگ نیمه پلاستیک را نیز بشناسید. کاربرد این نوع از رنگ ها در مقایسه با رنگ های تمام پلاستیک بیشتر است. همچنین این رنگ ها در بازار راحت تر پیدا می شوند. اما در مقابل مقاومت آن ها در برابر رطوبت و آب بسیار کم تر از رنگ های تمام پلاستیک است. به همین دلیل برای شستشو مناسب نیستند. همچنین کیفیت آن ها نیز از رنگ ها تمام پلاستیک پایین تر است. به همین دلیل زود پوسته پوسته می شوند و طرح آن ها بر روی دیوار از بین می رود.

رنگ پلاستیک برای سقف

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم از رنگ های پلاستیکی برای رنگ آمیزی سقف ساختمان ها استفاده می شود. رنگ های پلاستیک مخصوص سقف نیستند شما می توانید از آن ها برای رنگ آمیزی خود ساختمان و حتی دیوارها استفاده کنید. منظور از رنگ پلاستیک برای سقف این است که این نوع از رنگ ها را برای رنگ آمیزی سقف ساختمان های خود به کار ببرید. به همین دلیل می گوییم رنگ پلاستیک برای سقف.

رنگ پلاستیک برای ساختمان

در کنار رنگ پلاستیک برای سقف رنگ پلاستیک برای ساختمان نیز مطرح می شود. استفاده از رنگ های پلاستیک برای ساختمان ها هم خوبی خودش را دارد و هم نقاط ضعف. استفاده از رنگ های پلاسیتک برای رنگ آمیزی ساختمان ها می تواند یک پوشش خوب برای نمای خراب گچ بری های ساختمانی باشد. این نوع از رنگ ها به خوبی می توانند ناهمواری های دیوار و گچ های ساختمانی را پوشش دهند. به همین دلیل می توانید از این نوع رنگ ها برای این چنین کارهایی استفاده کنید. رنگ های نیمه پلاستیک و تمام پلاستیک همگی می توانند گزینه های خوبی برای رنگ آمیزی سقف و ساختمان ها باشند.