رنگ پلی اورتان تشکیل شده از ترکیب شیمیایی میان یک رزین پلی یول (polyole resin) که اغلب به عنوان جز 1 یا ماده ی پایه پلی ایزوسیانات (poly isocyanate)  که به عنوان جز 2  یا هاردنر یا مواد  ساخته می شود.

این محصولات با توجه به ویژگی های منحصر به فرد و مقاومت بالایی که دارند در حوزه ی رنگ های چوب و رنگ های صنعتی بسیار پر طرفدار هستند. انواع رنگ های رویه  پلی اورتان را در انواع مات ، نیمه مات ، فول مات ، براق و سوپر براق می توان تهیه نمود.

  • فرق رنگ های فوری با رنگ های پلی اورتان چیست؟

 بسیار ساده در دو کلمه یعنی مقاومت و کیفیت قابل توضیح است.

رنگ های پلی اورتان علاوه بر ظاهر بسیار زیبا و حس عالی که از تماس دست با آن می گیریم مقاومت بسیار بالایی از لحاظ خش پذیری و رطوبت و گرما دارند برای مثال می توانید بر رویه میز خانه ی خود این مساله را تست کنید:

اگر بر روی رنگ های فوری یا نیتروسلولزی و رنگ های پلی استری لیوان چای قرار دهید مشاهده می کنید که پس از مدتی زیر این لیوان یک حلقه سفید رنگ ایجاد شده در حالی که در رنگ های پلی اورتان شاهد این قضیه نیستیم و مقاومت بالایی دارند.

در صورت نگاه تخصصی تر می توانیم به بحث شکنندگی رنگ های پلی استری و نیم پلی استری بپردازیم که در این مورد نیز باید بگوییم پلی اورتان ها بسیار عملکرد بهتری دارند و با خاصیت الاستیک و چسبندگی بالا خود در مقابل ضربه مقاومت دارند و ترک یا cracking برای آن ها اتفاق نمی افتد.

و در آخرین مورد تفاوت پوشش آن هارا مقایسه می کنیم که می توانیم بگوییم که پوشش رنگ های پلی استری در هر 4 کیلو تقریبا 12 متر نربع و رنگ های پلی اورتان 25 الی 30 متر مربع می باشد که تا حد زیادی اختلاف قیمت آن هارا توجیح می کند.

رنگ رویه پلی اورتان:

سفید مات کد 4320 – سفید نیمه مات کد 4350 –

سفید فوق براق کد 4500:

این رنگ به عنوان رنگ نهایی (TOP COAT) استفاده شده و لایه ضخیم و بسیار لطیفی را برای شما به ارمغان می آورد.

این رنگ رویه مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد و بسیار مناسب برای مکان هایی مانند حمام و دستشویی و آشپزخانه است  همچنین این سری محصولات مقاومت بالایی در برابر خش پذیری دارند و بر روی همه ی چوب ها و انواع پی وی سی و محصولات پلاستیکی مانند ای بی اس (abs) قابل استفاده است.

کیلر های پلی اورتان :

کیلر ابریشمی سوپر مات کد 2410 – کیلر مات ابریشمی کد 2425 – کیلر نیمه مات ابریشمی کد 2450 :

این  کیلر ها به کیلر های ابریشمی مهروفند که به دلیل حس ابریشمی که موقع دست کشیدن روی آن ها منتقل می شود و لایه ضخیمی که روی سطح ایجاد می کنند حس خاصی را به مخاطب خود القا می کنند.

این کیلر ها در برابر خش پذیری و رطوبت بسیار مقاوم هستند و بخاطر ماهیت عسلی رنگ آن توصیه می شود از آن ها بر روی چوب و رنگ های تیره استفاده کرده و بر روی رنگ های سفید و روشن باعث زرد شدن آ می شوند که برای این موارد از کیلر های پلی اورتان آکرلیک می توان استفاده کرد.

کیلر های پلی اورتان سوپر براق با کد 2800 :

این کیلر پلی اورتان سوپر براق می باشد و پس از اجرا لایه ضخیم و بسیار براقی از خود به جا می گذارد و به علت مقاومت بالا در برابر خراشیدگی می توان سطح بسیار با کیفیتی برای شما به ارمغان بیاورد.

در این کیلر ها بخاطر ماهیت عسلی رنگ آن توصیه می شود از آن ها بر روی چوب و رنگ های تیره استفاده کرده و بر روی رنگ های سفید و روشن باعث زرد شئن آن می شوند که برای این موارد از کیلر های پلی اورتان آکرلیک می توان استفاده کرد.

سیلر های پلی اورتان :

 

سیلرپلی اورتان با کد 1045 :

این  سیلر ها برای تمامی سطوح قابل استفاده هستند و بسیار زود خشک و سنباده خوری بسیار خوبی دارند.

از مهمترین ویژگی این نوع سیلر ها می توان به قدرت پرکنندگی بسیار بالای آن ها اشاره کرد.

 

عایق سیلر کد 1060:

این نوع سیلر به عایق سیلر یا سیلر سفید معروف بوده که رنگ شیری رنگ دارند و مزیت اصلی آن ها چسبندگی بسیار بالای آن ها بوده که بهترین گزینه برای کار های چر منبط و CNC و کف تراش هستند .

 

پرایمر های پلی اورتان:

 

پرایمر پلی اورتان با کد 1850:

این پرایمر را می توان یکی از بهترین پرایمر های پلی اورتان چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ کیفیت در نظر گرفت این پرایمر با قدرت پر کنندگی و ایجاد لایه ی ضحیم و سنباده خوری بسیار عالی یکی از بهترین گزینه ها برای زیر کار با کیفیت می باشد.

rangrabbani
آروماتیک

رنگ نسوز چیست؟

رنگ ها دسته ها و انواع مختلفی دارند. یکی از این دسته ها رنگ نسوز است. رنگ های نسوز و مقاوم حرارتی از جمله پوشش

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *