تفاوت رنگ نیم پلاستک و تمام پلاستیک

فهرست مطالب

رنگ های پلاستیک از دسته رنگ های ساختمانی به حساب می آیند. تفاوت رنگ نیم پلاستک و تمام پلاستیک از مهم ترین بحث های موجود درخصوص این رنگ ها است. رنگ های پلاستیک خود به دو دسته رنگ های تمام پلاستیک و نیمه پلاستیک تقسیم می شود. این رنگ ها هرکدام دارای خواص و فوایدی هستند که می تواند در پروژه های ساختمانی به درد بخور باشد. البته تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک هم مهم است. برای خرید رنگ چوب در مشهد و همچنین خرید رنگ اشن در مشهد می توانید به فروشگاه رنگ ربانی مراجعه کنید. استفاده از رنگ های پلاستیک و نیمه پلاستیک در صنعت ساختمان کاربردهای بسیار زیادی دارد.

از مزایای ویژه این رنگ ها می توان به ارزان بودن آن ها اشاره کرد. در کنار این مورد سهل الاستفاده بودن آن ها نیز دلیل دیگری بر برتری این رنگ ها در مقایسه با سایر رنگ های ساختمانی است. البته مزایای مختلف دیگری نیز این رنگ ها دارند که در ادامه این مطلب حتما به آن ها خواهیم پرداخت. در یادداشت آشنایی با رنگ پلاستیک سقف و ساختمانی به طور مخصوصی در خصوص انواع رنگ های ساختمانی صحبت کردیم. در این مقاله می توانید به مقایسه انواع رنگ های ساختمانی بپردازید. اگر شما هم قصد دارید از رنگ های پلاستیک استفاده کنید و می خواهید خود به تنهایی این کار را انجام دهید حتما در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

 

rangrabbani
رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک چیست؟

اگر در ساختمان خود نیاز به رنگ آمیزی داشته باشید حتما بحث هزینه این پروژه برای شما مهم خواهد بود. در کنار این مورد دوست دارید که بتوانید به راحتی خود از پس این پروژه بر بیایید. همچنین می خواهید که در هنگام رنگ آمیزی کم تر به دلیل بوی رنگ اذیت شوید. همه این ها از مزایای رنگ های پلاستیک است. رنگ های پلاستیک یکی از انواع مختلف رنگ های ساختمانی به حساب می آید. طبیعتا این رنگ ها در دسته رنگ های مصنوعی در بازار است.

رنگ پلاستیک نوعی رنگ بر پایه آب است. همچنین از قدیمی ترین رنگ هایی است که در بازار برای بحث رنگ آمیزی ساختمان ها وجود داشته است. اینکه این نوع رنگ بر پایه آب است باعث می شود که بوی رنگ نداشته باشد. داشتن بوی رنگ بیشتر به دلیل وجود پایه های حلال نفتی در رنگ ها است. به همین دلیل می توان گفت که رنگ های پلاستیک از این مورد مستثنی هستند. از رنگ های پلاستیک معمولا برای رنگ آمیزی سقف ها استفاده می شود. از دیگر مزایایی که این نوع از رنگ ها دارند این است که می توانند به راحتی نواقص موجود بر روی دیوار را بپوشانند.

باید توجه کنید که استفاده از رنگ ها به تجهیزات آن ها نیز مربوط می شود. یعنی برای اینکه پروژه رنگ آمیزی به بهترین شکل خود به کار بیفتد علاوه بر تهیه و خرید رنگ مناسب باید تلاش کنید که تجهیزات رنگ آمیزی خوبی را نیز خریدارای کنید. از جمله آن ها می توان به قلم موهای رنگ آمیزی اشاره کرد. برای آشنایی با قلم موهای ساختمانی مقاله شناخت انواع قلم مو برای ساختمان را پیشنهاد می کنیم.

انواع رنگ های پلاستیک

همانطور که گفتیم رنگ های پلاستیک به دو دسته رنگ های تمام پلاستیک و رنگ های نیمه پلاستیک تقسیم می شوند. به همین دلیل باید حتما در مورد آن ها به طور مستقل اطلاعاتی را به دست آوریم. همچنین در کنار این مورد باید در مورد تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک نیز مطلع باشیم. به این طریق می توانیم در انجام رنگ آمیزی های خود به بهترین شکل ممکن عمل کنیم. از همین روی در ادامه این مطلب سعی کردیم به معرفی رنگ های تمام پلاستیک و رنگ های نیمه پلاستیک بپردازیم.

رنگ تمام پلاستیک

از مدل های معروف و مشهور رنگ های پلاستیک رنگ های تمام پلاستیک هستند. این نوع از رنگ ها در مقایسه با رنگ های نیمه پلاستیک کاربرد های بیشتری دارند. برای همین هم با دانستن تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک می توانید بهترین مدل آن ها را برای خود انتخاب کنید. البته در کنار کیفیت این نوع از رنگ ها بحث قیمت نیز مطرح است. اینکه قیمت رنگ های نیم پلاستیک و تمام پلاستیک به چه شکل است نیز مهم است.

رنگ تمام پلاستیک امولسیونی است که پوشش دهی بسیار عالی دارد. به همین علت از این نوع رنگ برای پوشاندن حفرات و شکاف ها و خرابی های موجود روی سطوح استفاده می کنند. این سبک از رنگ ها بر پایه کوپلمیر وینیل استات هستند. حلال این رنگ ها نیز آب است. رنگ های تمام پلاستیک در مقابل آب از خود مقاومت نشان می دهند. به همین علت این نوع از رنگ ها قابل شستشو نیز هستند. لذا اگر می خواهید دیوار ها و یا سطوح خاصی را مورد شستشو قرار دهید همیشه در نظر داشته باشید که از رنگ های تمام پلاستیک برای این کار استفاده کنید.

از این رنگ ها برای اتاق کودکان هم می توانید استفاده کنید. در یادداشت رنگ های مناسب اتاق کودکان به این موضوع پرداختیم.

 

تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک
نقاشی

رنگ نیم پلاستیک

رنگ های نیم پلاستیک نیز از مدل های دیگر رنگ های پلاستیک است. این نوع از رنگ ها به نسبت رنگ های تمام پلاستیک کمتر در بازار حضور دارند. حلال این رنگ ها هم به مانند رنگ های تمام پلاستیک آب است. برای تولید رنگ های نیم پلاستیک نیاز به آب دیونیزه (آب سبک) و سدیم تری پلی فسفات است. حضور ماده سدیم تری پلی فسفات در ترکیب رنگ نیمه پلاستیک بسیار نقش موثری دارد. به این خاطر که می تواند یون های اضافی را از بین ببرد و در نهایت آب را سبک کند.

در خصوص تفاوت رنگ نیم پلاستک و تمام پلاستیک می توانیم به این نکته اشاره کنیم که رنگ های نیم پلاستیک برخلاف رنگ های تمام پلاستیک قابل شستشو نیستند. این نوع از رنگ ها به این دلیل که در مقابل آب از خود کمی مقاومت نشان می دهند لذا به اندازه رنگ های تمام پلاستیک قابل شستشو نیستند. به همین علت برای سطوحی که می خواهید مورد شستشو قرار دهید از این رنگ ها بهتر است استفاده نکنید. این رنگ ها مناسب سطوحی هستند که نیاز به شستشو ندارند. مثل سقف ساختمان ها.

از رنگ های نیم پلاستیک برای انواع سطوح گچی، سیمانی، آجری، بتونه و چوب می توانید استفاده کنید. این سبک از رنگ ها نیز خود به دو شکل مات و براق در بازار وجود دارند.

 

تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک

در خصو رنگ های پلاستیک و نیم پلاستیک صحبت کردیم. حال به سراغ تفاوت های این رنگ ها می رویم. رنگ های نیم پلاستیک و تمام پلاستیک هر دو از حلال آب تشکیل شدند و از این نظر آن ها را می توان جزو دسته رنگ های بدون بو به حساب آورد. رنگ های نیم پلاستیک برخلاف رنگ های تمام پلاستیک قابل شستشو نیستند. اگر سطح یا سطوحی که رنگ آمیزی می کنید نیاز به شستشو دارد باید از رنگ های تمام پلاستیک استفاده کنید.

رنگ های تمام پلاستیک برای پوشش روی دیوارها هم مناسب هستند. اگر به دنبال رفع و پوشش نواقص دیوارهای خود هستید می توانید از این دسته از رنگ ها هم استفاده کنید. کاربردهای رنگ های تمام پلاستیک از رنگ های نیم پلاستیک بیشتر هم است. به این صورت که شما در بازار می توانید به راحتی رنگ های تمام پلاستیک را تهیه کنید. در حالیکه برای خرید رنگ های نیمه پلاستیک کار سختی را خواهید داشت.